Cine suntem?

Compania de Instalații Termice – Service Centrale Iași

Compania de Instalații Termice oferă o gamă largă de servicii clienților nostri pliate pe nevoile acestora. Incercăm întodeauna să gasim soluții reale și sustenabile pentru clienții noștri  și să-i îndrumăm în a lua deciziile cele mai bune. Astfel, încercăm să ne mărim aria de lucru  și să avem aproape parteneri care ne pot ajuta să oferim sfaturi de profesionale.

In 2020 am pus bazele unei alte ramuri  prin achiziția de echipamente profesionale și instruirea angajaților pentru folosirea acestora, constituind serviciul de „Spălări chimice”, atat pentru centrale termice, cât și pentru instalația termică și calorifere fără ca acestea să fie demontate.

De la începutul anului 2022 suntem autorizați și ANRE  pentru verificările la instalația de consum de gaze naturale, verificări obligatorii o dată la 2 ani. Astfel clienții noștri pot opta pentru verificarea periodică a centralei termice și a instalației de utilizare a gazelor naturale în același timp, ambele fiind obligatorii o dată la 2 ani.

Revizii, VTU/VTP centrale termice pana in 400 kw

Verificarea Tehnica Periodica (VTP)/Verificarea Tehnica in Utilizare (VTU) pentru centrale termice murale cu puteri intre 24-400 kw

Autorizări de funcționare

Punerea in Functiune (PIF) si Autorizarea de Functionare (AF) ptr centrale termice murale,cazane termice pe combustibil solid, lichid sau gazos, chillere

Montare centrale termice

Montare centrale termice murale pe gaz , conventionale sau in condensatie, cu tiraj natural sau cu tiraj fortat, cu puteri intre 25-400 kw.

Verificări instalația de gaze naturale

Compania de Instalații Termice oferă servicii profesionale de verificări periodice a instalației de utilizare a gazelor naturale. De asemenea putem efectua și serviciile de verificări periodice a instalației de încălzire, verificări care trebuie sa fie în termen de valabilitate la momentul verificării instalației de gaze naturale.

Coșerit

Conform legislatiei in vigoare, verificarea si curatarea cosurilor de fum se efectueaza, obligatoriu, cel putin o data pe an, fiind si o masura de siguranta pentru ca elimina riscul de incendii sau pericolul de intoxicare cu monoxid de carbon.

Spălări chimice

Studiile arata ca aceasta procedura de intretinere creste cu pana la 30% randamentul instalatiilor de incalzire cu calorifere de fonta, aluminiu sau otel.

Service și revizii pentru aparate AC

Realizate corect și la timp, atât curățarea și igienizarea, cât și o revizie completă a aparatului de aer condiționat garantează funcționarea corectă și o eficiență ridicată a acestuia.